Back2Football, de ongedwongen voetbalcompetitie bij jou in de buurt!

Creëer je eigen team met vrienden of meld je individueel aan en word onderdeel van de Back2Football community

Back2Football in een nieuwe competitieopzet, waarbij de bezwaren worden weggenomen die mensen hebben om aan een reguliere voetbalcompetitie mee te doen. Een vaste avond in de week, altijd op een vaste speellocatie in de buurt, een competitie waar plezier voorop staat, met winnaars en verliezers, prijzen, kampioenschalen en een gezellige 3e helft na afloop samen in het clubhuis. Er zijn geen verplichte inschrijvingen bij een vereniging of een vaste jaarlijkse contributie. Er zijn voordelige deelname kosten per deelnemend team of per individuele inschrijving.

  • €45,- per speelavond per team, dit bedrag deel je met alle spelers binnen het team (komt veelal neer op minder dan 5 euro per persoon) 
  • €7,- per speelavond voor spelers die zich individueel inschrijven zonder team 
 

Back2Football is dé 6vs6 voetbalcompetitie op klein veld. Met deze doordeweekse avondcompetitie bieden we voetballiefhebbers, expats, studenten, vaders langs de lijn, gelegenheidssporters, iedereen die zin heeft een avond voetbal en plezier. Back2Football is een plek waar je naast je eigen team ook de tegenstanders leert kennen en waar spraken is van een lokale community waar je snel onderdeel van kan worden! Aanmelden kan met je eigen team van vrienden of collega’s. Heb je niet genoeg spelers? Geen probleem wij hebben een lijst van invallers. Ook is het mogelijk om je individueel aan te melden, waarbij je door de organisatie wordt ingedeeld in een team van andere inschrijvingen uit de regio. 

Kom samen en proef de sfeer van de voetbal community bij jou in de buurt en join Back2Football 

Free try out now! Altijd welkom voor een proefwedstrijd. 

 

#6tegen6 #6vs6 #6asidefootball #5aside #7aside #5vs5 #7vs7 #5asidefootball #7asidefootball #7x7football #7x7voetbal # 5 tegen 5 voetbal  # 7 tegen 7 voetbal haarlem alkmaar castricum zaandam den helder hoofddorp

TEAMSPIRIT

NEW FRIENDS

RESPECT

THIRD HALF

FAIR PLAY